• Nou

Atasament Tormek de ascutire topoare

AX-40
205,60 lei
cu TVA
In stoc

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Veți fi uimit de cât de ascuțit puteți face practic orice topor cu ajutorul AX-40 Axe Jig. Fălcile din material compozit se închid bine în jurul capului de topor, permițând o ascuțire simplă, simetrică și precisă. 
Atasamentul pentru ascutire topor vă permite să ascuțiți taisuri concave, plate sau convexe, oricare s-ar potrivi cel mai bine toporului dvs. și zonei sale de utilizare. Se potrivește pentru toate tipurile de topoare, de la topoare mici,  la topoare de tâmplar, topoare de sculptat și topoare late - practic orice topor veți găsi va primi o ascuțire perfectă.

De ce atasamentul Tormek AX-40 Axe Jig?

  • Ușor de utilizat.
  • Ascuțire precisă și simetrică.
  • Versatil - ascute muchii convexe, plate sau concave.
  • Se potrivește tuturor tipurilor de topoare.
  • Funcționează cu Tormek T-8, Tormek T-4 și modele mai vechi.

Atasamentul pentru ascutit topoare  AX-40 vă permite să ascuțiți orice tip de topor la un ascutis convex, plată sau concav. 

Fiecare falcă a jigului are doi umeri care vă permit să efectuați o mișcare controlată între opriri pentru a ascuți o muchie convexă. De asemenea, puteți ascuți o ascutire de tip holow ground folosind doar unul dintre opritori ca punct de referință. Pentru a obține un complet plată, ascuțiți pe partea laterală a unei discuri de șlefuit cu diamant, utilizând baza multiplă MB-102.

Taisuri drepte sau curbate
Topoarele de camping și topoarele pentru sculptură au de obicei un tais curbat, în timp ce topoarele de despicare și topoarele de tâmplar au de obicei un tais aproape dreapt. 

Deoarece stopurile de pe șablonul pentru topor sunt rotunjite, este ușor să urmați forma ascutisului, indiferent dacă este dreapt sau curbat.

Unghi de ascuțire în funcție de utilizare


Cu Tormek AX-40 Axe Jig, aveți libertatea totală de a alege cel mai bun unghi de ascuțire pentru toporul dvs. folosind WM-200 AngleMaster. Unghiul de ascuțire pentru un topor universal pentru sport și activități în aer liber este mai mare decât pentru un topor de sculptat, pentru a putea rezista la o forță mai mare. Un topor de despicat necesită un unghi și mai mare.

Topoarele pentru sculptură pot fi ascuțite asimetric, cu un unghi mai mic și o muchie mai mare pe partea stângă (dacă sunteți dreptaci). Acest lucru va face ca toporul să taie și să cioplească mai ușor, deoarece forța de tăiere este mai aproape de direcția de tăiere.

Versatilitate extremă
Nu numai că AX-40 Axe Jig este versatil în ceea ce privește varietatea de tipuri de topoare pe care le poate ascuți, dar oferă și o gamă largă de poziționare atunci când ascuțiți. Puteți ascuți fie muchia din spate (muchia în aceeași direcție cu rotația discului de șlefuit), fie muchia din față (muchia împotriva direcției de rotație), stând în picioare sau așezat pe fiecare parte a mașinii. Acest lucru face posibilă găsirea poziției care vi se potrivește cel mai bine dumneavoastră și a topoarelor dumneavoastră.

AX-40
5 Produse

Referinte specifice

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.